Σαϊτάκης Δημήτριος του Ανδρέα

Υποψήφιος Διαμερισματικός Σύμβουλος
Αξιωματικός Λιμενικού
Email:
dsaitakis@gmail.com
Phone:
6945372600

Βιογραφικό σημείωμα

Κατάγομαι από το Γεράκι και την Παναγία Πεδιάδος και κατοικώ στο Ηράκλειο.

Η αγάπη μου για τη Θάλασσα και τη Ναυτιλία με οδήγησε στις τάξεις του Λιμενικού Σώματος.

Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας μου στο Σώμα ασχολήθηκα ιδιαίτερα με θέματα διαχείρισης ανθρώπινων πόρων και αξιοποίησης μέσων, με την ασφάλεια Λιμένων και Λιμενικών εγκαταστάσεων καθώς και με την εκπαίδευση των Ελλήνων Ναυτικών.

Ευτύχησα να προσφέρω με υπερηφάνεια τις υπηρεσίες μου και στον τόπο μας ως Κεντρικός Λιμενάρχης Ηρακλείου και ως Διοικητής όλων των Λιμενικών Αρχών της Κρήτης.

Απολάμβανα της εμπιστοσύνης των Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος και επί σειρά ετών τους εκπροσωπούσα από την θέση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος (ΠΕΑΛΣ) και από το έτος 2018 την θέση
του Επιτίμου Προέδρου.

Από το έτος 2018 και μέχρι σήμερα, οι απόστρατοι Αξιωματικοί του ΛΣ με τιμούν με την ψήφο τους, εκλέγοντας με ως μέλος του ΔΣ και Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών ΛΣ.

Είμαι παντρεμένος με την Νοσηλεύτρια Έφη Διαλεκτάκη και έχουμε δύο παιδιά, την Μαρία, Δικηγόρο(LLM) Ηρακλείου – Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια και τον Ανδρέα, Μαθηματικό(MSc) Επιχειρηματία στον κλάδο του Τουρισμού.