Μαρκάκης Μιχαήλ του Μάρκου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Ιδιωτικός υπάλληλος
Email:
markakis.michael@yahoo.gr
Phone:
6980410081

Βιογραφικό σημείωμα

Είμαι ο Μαρκάκης Μιχαήλ, του Μάρκου και της Αικατερίνης. Ηρακλειώτης από τον παππού Μιχάλη Μαρκάκη και Μικρασιάτης από τον παππού Οδυσσέα Μιχαηλίδη & τις δύο γιαγιάδες μου από την όμορφη Σμύρνη, τη Δέσποινα Ευσταθίου και την Ευαγγελία Μασέλλου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον δήμο Ηρακλείου το 1971. Πήγα στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Κατσαμπά, τελείωσα το 6ο Γυμνάσιο Ηρακλείου(Εμπορική) & αποφοίτησα από το 6ο ΓΕΛ Ηρακλείου-Κατσαμπά τάξη ’89. Σπούδασα σε τεχνολογικό ίδρυμα Αθήνας παίρνοντας πτυχίο Ηλεκτρονικού & Αυτοματισμών Η/Υ τάξη ’92 και υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία ως έφεδρος δεκανέας Μηχανικού.

 

Οι σπουδές μου συνεχίστηκαν σε διάφορα επίπεδα κατάρτισης και ολοκληρώθηκαν επιτυχώς κάνοντας μεταπτυχιακή εκπαίδευση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) τμήμα Επιχειρηματικής Στρατηγικής Strategic_Business_Management παράλληλα με την εργασιακή μου απασχόληση.

Η μεγάλη αγάπη μου για τη μουσική, σπουδάζοντας & μετά τις σπουδές μου, με παρακίνησε να εργαστώ επαγγελματικά σαν DJ – Disk Jockey από το 1987 έως το 1997 σε πολύ γνωστά bar – clubs του Ηρακλείου, “απογειώνοντας” τη μουσική μου καριέρα στα πικάπ / decks του Café AMAN από το 1992 έως το 1997.

Από το 1998 έως σήμερα, είκοσι έξι (26) χρόνια εργάζομαι σε μεσαίες, μεγάλες & πολυεθνικές ιδιωτικές εταιρίες Επισιτισμού, Διασκέδασης, Εμπορίου, Τουρισμού και Ανάπτυξης ως ανώτερο/ανώτατο διευθυντικό στέλεχος. Παράλληλα, απασχολούμαι και ως σύμβουλος επιχειρήσεων Οργάνωσης και Διοίκησης.

Είμαι παντρεμένος με την Κλαίρη Στραβολαίμου, απόφοιτη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) τμήμα Βιολογίας, η οποία εργάζεται ως μόνιμη πολιτική υπάλληλος στο ΥΠΕΘΑ/ΓΕΝ εκτελώντας καθήκοντα τμηματάρχη και έχουμε αποκτήσει έναν γιό 14χρονών, ο οποίος είναι μαθητής γυμνασίου.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά θέλοντας και εγώ να συμβάλω στην ανάδειξη της πραγματικής αξίας της πόλης του Ηρακλείου μας, με τη Γνώση, την Εμπειρία, το Πάθος & το Μεράκι που με διακρίνει και με όλες μου τις δυνάμεις. Ευελπιστώ ότι με την ψήφο και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, θα μου δοθεί αυτή η δυνατότητα.

Σας ευχαριστώ και υπόσχομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σ.