Τριλυράκη-Καλομοιράκη Μαρίνα του Γεωργίου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Ιδιωτικός Υπάλληλος
Email:
marina.kalomoiraki@gmail.com
Phone:
6932962610

Βιογραφικό σημείωμα

Φίλοι μου , λίγα λόγια για μένα για να με γνωρίσετε καλύτερα. Ονομάζομαι Τριλυράκη – Καλομοιράκη Μαρίνα τ. Γεωργίου και της Δέσποινας γεννήθηκα στα Αϊτάνια Πεδιάδος ,από γονείς αγρότες , είμαι το τελευταίο από τα τρία παιδιά της οικογένειας.

Έχω τελειώσει το Γενικό Λύκειο Επισκοπής Πεδιάδας και με το σύστημα τον Πανελληνίων Γενικών εξετάσεων πέρασα στα ΤΕΙ Ηρακλείου τμήμα Λογιστικής .

Από το έτος 1991 μέχρι και τον Απρίλιο του 1998 εργάζομαι στην οικογενειακή επιχείρηση του αδερφού μου .

Από τον Μάιο του 1998 μέχρι και τον Απρίλιο του 2000 εργάστηκα στην Αθήνα σε θυγατρική εταιρεία της INTRAKOM ως υπεύθυνη Πωλήσεων .

Από τον Μάιο του 2000 έως και τον Μάιο του 2002 εργάστηκα ως Υπεύθυνη Προσωπικού και Λογιστηρίου σε εταιρεία καθαρισμού στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου.

Από τον Αύγουστο του 2002 έως και σήμερα εργάζομαι ως Γραμματέας στο μεγαλύτερο και σημαντικότερο Σύλλογο της Κρήτης και όχι μόνο , ο οποίος λειτουργεί εδώ και 59 Χρόνια , στον << Άγιο Ιωάννη τον Ελεήμονα >>.

Παντρεμένη από το έτος 2003 με τον Καλομοιράκη Εμμανουήλ τ. Γεωργίου από το Αστρίτσι Πεδιάδος Αγρότης

Αδέρφια μου είναι η Τριλυράκη Βρεττού Καλλιόπη Συνταξιούχα Δημ.Υπ/λος πρώην Τμηματάρχης με βαθμό Α’ Διευθυντριας στο Υπουργείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Ο Τριλυράκης Αντώνης τ.Γεωργίου Αξιωματικός Ραδιοτηλεγραφητής και νυν επιχειρηματίας παντρεμένος με την Εκπαιδευτικό Πλατάκη Μαρία .

Οι δραστηριότητές μου ως ενεργό μέλος στους παρακάτω Συλλόγους.

Χριστιανική Ένωση Ηρακλείου ο Απόστολος Παύλος είμαι Γενική Γραμματέας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Σύλλογος Altzaimer είμαι μέλος και διετέλεσα μέλος στην Εξελεγκτική Επιτροπή

Ε.Π.Σ.Η ( Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου ) είμαι στην Επιτροπή Πρωταθλήματος Κυπέλλου

Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Σωματείο ΤΡΙΤΩΝΙΑ Αστριτσίου είμαι μέλος και διετέλεσα Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων

Φιλανθρωπικός Σύλλογος Αγίου Ραφαήλ είμαι μέλος του Συλλόγου καθώς επίσης πρόσφερα και Γραμματειακή Υποστήριξη για χρόνια ( αφιλοκερδώς)

Σύλλογος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου Μέλος στο Δ.Σ

Σύλλογος ( ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ ) για τον Καρκίνο είμαι στο Δ.Σ ως Ταμίας

Γυναικείος Σύλλογος Επισκοπής η ΕΡΓΑΝΗ (διετέλεσα Γεν.Γραμ/ας )

Μέσα στις δραστηριότητες μου είναι επίσης η συμμετοχή μου στις παρακάτω χορωδίες.

ΣΥΝΟΛΟ ΝΥΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΞΟΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ( με Μαέστρο τον κ. Μαρακομιχελάκη Μιχαήλ)

ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ( με Μαέστρο τον Ιεροψάλτη του Αγίου Τίτου κ.Γιακουμάκη Ανδρέα )

Επίσης συμμετέχω σαν Μέλος στους Πολιτιστικούς Συλλόγους Αστριτσίου και Αϊτανίων όπου διατέλεσα και Αντιπρόεδρος

Μεγάλη η τιμή και η ευθύνη της πρότασης του κ. Αλέξη Καλοκαιρινού να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του << ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ >> την αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά γνωρίζοντας την επιτυχημένη πορεία του στα κοινά του τόπου μας , την αγάπη του για το Ηράκλειο , την αγάπη του για τους ανθρώπους της Πόλης μας

Με αισθήματα αγάπης σεβασμού για την Όμορφη και ευλογημένη αυτή Πόλη και με γνώμονα το έργο που έχει επιτελεστεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα πάνω στα Κοινωνικά Θέματα της Πόλης μας , ένα διάστημα πολύ κρίσιμο για όλους μας και κάτω από πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες για την Ελλάδα , Δίνοντας μου την ευκαιρία εκλέγοντάς με , θα συμμετέχω με όλες τις δυνάμεις μου , με πολύ αγάπη για την Πόλη μας για τους ανθρώπους της και πάνω απ’ όλα με πολύ σεβασμό στα ήθη και στα έθιμα του τόπου μας προσφέροντας όσο το δυνατό και εγώ ένα λιθαράκι στο έργο αυτό που έχει ξεκινήσει ο κ.Καλοκαιρινός για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας !!!